Een paard vakantie of ruitervakantie is leuk voor jong en oud. Er zijn heel wat aanbieders van een paard vakantie, voor elk niveau is er wel wat, voor beginners en voor gevorderden. Je hebt een paard / ruiter vakantie bij vakantiehuisjes, bij campings, bij maneges of bij vakantieparken. Soms kan je zelfs je eigen paard meenemen en bij andere krijg je een pony of paard te leen, en krijg je er echt instructeurs bij die je van alles leren zoals dressuur of springen. Er zijn paard vakanties in Nederland, maar hier vind je ook een overzicht van paardvakanties en ruitervakanties in Europa of andere landen ter wereld.

 

Paard vakantie bij Trailfinders Ruitervakanties

Paard vakantie bij Trailfinders Ruitervakanties

Trailfinders Ruitervakanties vertegenwoordigt meer dan 200 organisaties met bijna 700 verschillende unieke pony- en paardrij programma’s. Hier vind je dan ook een breed aanbod van allerlei soorten paard vakanties, ver van het massatoerisme en tegen redelijke prijzen. Dus wil je een weekendje weg of maak je liever een verre reis met je (eigen) paard? Wil je graag een huifkartocht of misschien juist een trektocht met paarden maken? Op zoek naar een paardvakantie in eigen land of in het buitenland? Een cursus? Trailfinders Ruitervakanties biedt het allemaal!

 

PPaard vakantie bij Time Out Ruiterreizen

Time-Out Actieve Ruiterreizen

In volle galop langs de kustlijn. Dagen zwerven over de Veluwe of andere natuurgebieden in Nederland, de Benelux of andere Europese landen. Echte avonturiers proeven van het cowboyleven op een echte ranch in Canada of Amerika, rijden een safari in Afrika of maken kennis met de flora en fauna van Paraguay of prachtig Nieuw Zeeland. Time-Out Ruiterreizen heeft reizen voor paardenliefhebbers van elk niveau, voor elke stijl en overal ter wereld.