De Westernshow en de mini pony’s keren dit jaar weer terug in Attractiepark en Vakantiepark Slagharen. Dit keer gaat het om de speciale mini-pony’s die niet bereden kunnen worden.

De dieren krijgen dit jaar ook een plek in de knuffelweide. In vroegere jaren was bij de huur van een vakantiewoning in Vakantiepark Slagharen een Shetland pony als vakantievriendje inbegrepen, dat gebeurt nu niet. Bij PonyparkCity is dit wel het geval. Hier krijg je bij de huur van je vakantiehuisje een Shetland pony die je de hele week mag verzorgen en waar de kinderen naar hartelust op kunnen rijden. Een echte pony vakantie dus! Daarnaast heb je als gast van PonyparkCity gratis en onbeperkt toegang tot alle attracties en shows van Attractiepark Slagharen.

Voor de nieuwe Wildwest Stuntshow in Attractiepark Slagharen is de afgelopen winter een theater gebouwd met wel achthonderd zitplaatsen. De show zal 3 keer per dag worden opgevoerd. Tien echte cowboys en indianen zullen dan te paard allerlei stunts uithalen. De shows hebben een verhaallijn.


« Vorige artikel
Volgende artikel »